Gewaarborgde kwaliteit

Continuïteit

Vakkundig

Integer

Betrokken

Transparant

De wet-en regelgeving omtrent beschermingsbewind is de laatste jaren enorm gegroeid, waar wij als professioneel bewindvoerderskantoor erg blij mee zijn.

 

Wij zijn erg trots op ons verdiende lidmaatschap bij de Branchevereninging Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders.

 

Tevens heeft het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM beoordeelt, dat wij voldoen aan het besluit kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren. Wij worden elk jaar getoetst, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Vaneveld Bewindvoering heeft de afgelopen twee jaar erg ingezet op het aannemen van betrokken en kundige bewindvoerders.

 

Al onze bewindvoerders zijn goedgekeurd en geschikt bevonden door de kantonrechters en het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM.

 

Hierdoor is elke cliënt binnen Vaneveld Bewindvoering gegarandeert van deskundige hulp en dus continuïteit, ook als de vaste dossierbehandelaar er niet is in verband met bijvoorbeeld langdurige ziekte.

Wij vinden het belangrijk dat elke medewerker eerlijk en oprecht is.

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

 

Hierdoor ontstaat er een vertrouwensband  met de cliënt wat ten goede komt van de samenwerking tussen cliënt en bewindvoerder.

 

Wij werken middels een gedrags-en beroepscode, welke terug is te vinden op onze website.

Onze bewindvoerders zijn van nature zorgzaam en hanteren een persoonlijke benadering.

 

Zij zullen alles in het werk stellen om er voor te zorgen dat de cliënt ontzorgt wordt van de stress die problematische schulden met zich mee brengt.

Transparantie zorgt voor helderheid en duidelijkheid. Daarom kan elke cliënt 24 uur per dag, 7 dagen per week digitaal inloggen in zijn dossier.

 

Op onze website kan er ingelogt worden in het digitale dossier, zodat de cliënt een goed en helder beeld heeft wat er precies gebeurt in zijn of haar dossier.

 

Openheid, zichtbaarheid en toegankelijkheid is voor ons zeer belangrijk.

Al ons personeel is uiteraard vakkundig. Zij voldoen aan de scholingseisen die gesteld zijn door de wetgever. Vaneveld Bewindvoering gaat een stap verder dan alleen voldoen aan de scholingseisen.

 

Wij vinden het erg belangrijk dat zij het werk vanuit hun hart doen. De combinatie van juiste scholing en betrokken zijn bij je cliënten is één van de speerpunten van ons kantoor.

 

Onze bewindvoerders zijn tevens jaarlijks verplicht bijscholing te volgen, waardoor zij up to date blijven van alle veranderingen in hun vakgebied.

Veelgestelde vragen

Cliënt login Onview

Plan een afspraak in

Adres

Homerusplein 124

1363 SZ  Almere Poort

 

Postbus 22179

1302CD  Almere

Lid van Branchevereniging