Veelgestelde vragen

Cliënt login Onview

Plan een afspraak in

Welkom

 

Hartelijk dank dat u overweegt  zich aan te melden bij Vaneveld Bewindvoering. Wij vinden vertrouwen en een persoonlijke benadering belangrijk, evenals een nauwe samenwerking met  eventuele hulpverleners. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om een optimale financiële huishouding voor u te realiseren.

 

Heeft u liever eerst telefonisch contact met één van onze beschermingsbewindvoerders? Neemt u dan contact met ons

op via 085 0474100. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Wilt u kennis maken op een van onze kantoren? Dat kan!

 

Aanmelden

 

Vul het formulier op de beveiligde aanmeldpagina zo goed mogelijk in en schets in een korte omschrijving uw situatie. Uw aanmelding zal bij onze bewindvoerders binnen komen. Er zal vervolgens contact met u opgenomen worden om de aanmelding in behandeling te nemen.

Persoonlijke intake

 

Het intake gesprek zal plaats vinden met uw eigen bewindvoerder. U kunt haar tijdens dit gesprek in vertrouwen vragen stellen en informatie inwinnen. Wilt u iemand meenemen tijdens de intake? Dat mag! Dit kan familie zijn of begeleiding. Het belangrijkste is dat er een vertrouwensband ontstaat en dat u een goed gevoel heeft tijdens de intake.

 

Beveiligde website

 

De gegevens die u invult in het digitale formulier zijn beveiligd. Onze website heeft een SSL certificaat, waardoor uw ingevulde gegevens en privacy gewaarborgd zijn.

Adres

Homerusplein 124

1363 SZ  Almere Poort

 

Postbus 22179

1302CD  Almere

Lid van Branchevereniging